jobb, jobb& jobb.

Ja, det är så min vecka har sett ut, 3 heldagar, och jag klagar, låter som en dan gnällkärring.. men men, som många säger, man ska vara glad att man har ett jobb.

För övrigt har jag träffat lite kompisar& varit på grönan, jag säger bara popexpressen, jävla många gånger åkte vi den! jag&tomas, jag&madde, jag&joanna tusen gånger om! Tycker synd om malin som inte kunde åka den! Men hon var ju uppe i Insane och härjade så det jämnade väl ut sig. Min gubbfar har även fyllt år , 47 år. Jag och Jimmy, min pojkis, köpte 3 filmer och en korv till honom. De två senaste Bond-filmerna (Han har en box med alla andra sen innan) så tyckte att det var en bra idé. Och han ÄLSKAR korv så, det blev som det blev. Nej, han är inte lagd åt det andra hållet, han är gift med en gråhårig skata (A.K.A MAMMA) sen 21 år tillbaks så.

Nu ska jag lämna er små fuckers i mina tankar om hur folk på ett apotek beter sig. Gårdagens replik " Jag tycker inte dom här bomullsrondellerna i värda 17 kr" MEN KÖP DOM INTE DÅ JÄVLA PULVER, säger jag bara.

Puss!

RSS 2.0