jag vet inte om det är värt ett försök, men what the hell!



Hej jag heter Emma, som man kan förstå av namnet hehe.. Jag är 17 år och går på Rudbeck media första året, som snart inte är första året längre, känns helt sjukt, tiden har gått väldigt snabbt.

Jag har väl inte så jävla mycket att skriva, ni vet hur det brukar låta, värsta långa presentationen som man bara tröttnar på, så tänkte skita i det! Men snabbt så kan jag ju bara berätta att jag bor i Upplands Väsby med min familj och jag älskar min pojkvän och mina vänner. Men nog med tråkig information.

Idag har jag bara varit i skolan och det har väl varit helt okej! Har haft ljud, där vi ska göra en radioberättelse right now, min och Elins ska handla om en sinnessjuk mördare som mördar en person med en fläskkotlett, ja, det kan ju sluta hur som helst. Men jag tyckte att det lät jävligt bra när vi gjorde den, säkert inte lika kul när vi lyssnar på det på torsdag.

Sen hade vi samhällskunskap, fick tillbaks ett prov jag blev rätt nöjd med! Sen var jag i Sollentuna ett tag med lite folk. Nu ska jag ta bort sminket och bara vara, sen blir det Desperate Housewives och lite motionscykling som gäller!

Som en mördare skulle säga, PEACE OUT!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0