pojkvän, bästis och syster!

Ni är dem som har satt sina spår, gjort mig glad, stöttat mig och funnits i alla dar och väder, vilka tider som helst på dygnet! Livet som jag lever och livet som jag vill leva är tack vare er! <3

ledig fredag



Idag så ska jag bara ta det lugnt tror jag. Jag och några tjejkompisar chillade med lite cider igår, så idag blir det att ta det lugnt med min pojkvän, ja, nu har han tid. Men när han har det är han världens bästa.

Men i alla fall, gårdagen började med att jag mötte upp Linnea, senare träffade vi Ellen och Ingrid, efter ett tag dök även Emil upp. Det var kul och vi satt och snackade om allt från himmel och jord, men det är ganska klart att det blev mycket sextalk, för att några cider sätter igång snacket på de flesta. Sen drog vi hemåt, när jag kom hem var jag hälften sovandes och det var en kamp i sig att borsta tänderna och ta bort sminket, det var knappt så jag hann få av mig mina kläder innan jag däckade i sängen. Annars var kvällen lyckad, träffade även Becka, Chanelle och deras kompis en liten stund också.

Idag så ska jag och älsklingen kolla på film, lär väl däcka i soffan, eller något.. Är inte så pigg idag heller, vi får se vad som händer och sker..

RSS 2.0